Ska passa på att säga att jag kommer inom en riktigt snar framtid (vi snackar dagar)att starta en ny och mycket "bättre"(förhoppningsvis) blogg. Som är liksom mer JAG på ALLA sätt, känner att jag komme in i ett nytt stadium i livet och vill helt enkelt att de ska speglas i min blogg med.

Håller på för fulla muggar och dona på i den nya bloggen, har fixat och donat lite granna, men inte riktigt nöjd än. Nåja de blir va de blir, är ju innehållet inte ytan som gör att folk stannar förvisso. Men jag måste säga att jag är bra nyfiken vilka som läser ens blogg???
 För nu är de så många som följer bloggen dagligen att de MÅSTE vara en del folk som inte känner mig personligen som läser.
Hur som haver...

Men jag kan lova att jag komma lägga upp mycket mera bilder på mig och de jag håller kärt i den nya bloggen och massa andra spännande saker...

Ni ska få följa min kamp mot cancerpinnen, träning och framför allt min nya livstil med 
LCHF=). 
 (och som jag ska starta med i dag=).

Hoppas ni vill följa min resa från en rökande borstbindare och "soffpära" till en sund, positiv,målmedveten, träningsnarkoman=). Om inte, life goes on anyway=).